پرستاران سالمند باید مسائل مربوط به پایان عمر را با بیمار و اعضای خانواده در میان بگذارند. این موضوع دشوار است ، اما پرستاران برای ادامه اقدامات حفظ حیات مانند تغذیه ، هیدراتاسیون ، مدیریت درد و احیا باید به سناریوهای پزشکی و ترجیحات بیمار بپردازند.

پرستار باید با احترام گذاشتن ، همیشه از کرامت بیمار محافظت کند. بیماران گاهی اوقات می ترسند و گیج می شوند. آنها ممکن است مطالبه گر باشند زیرا درد شدیدی دارند. پرستاران باید با دلسوزی شرایط ، درمان و پیامدهای احتمالی را توضیح دهند. علاوه بر این ، بیماران مستحق نهایت احتیاط و مهربانی در امور مربوط به بهداشت و سایر نیازهای شخصی خود هستند.

اعزام سریع پرستار به محل

برای مراقبت از بیماران مسن ، باید مایل باشید که با نگرانی های مربوط به سلامت در ارتباط باشید. کار با بیماران مسن می تواند مفید باشد. بسیاری از آنها از مراقبت های پرستاران خود شاد و سپاسگزار هستند. با این حال ، هنگام پرستاری از سالمندان ، باید آماده برخورد با بیماران ناامید و عصبانی نیز باشید. واقعیت این است که بسیاری از بیماران شما در آخرین مراحل زندگی خود هستند ، بنابراین شما به تمایل به کمک به بیماران در تصمیم گیری های پایان عمر و مدیریت نیازهای فوری مراقبت های بهداشتی خود نیاز دارید. در همه شاخه های مراقبت های بهداشتی ، و چون ما به طور متوسط ​​به عنوان یک جامعه بیشتر عمر می کنیم ، گروه قابل توجهی از بیماران شما سالمند خواهند بود. هر نسلی نیازهای خاصی دارد و بزرگان ما هیچ تفاوتی با هم ندارند. یک رویکرد متفکرانه و دلسوزانه به ایجاد یک رابطه واقعی و اعتماد بین بیماران و ارائه دهندگان خدمات کمک می کند. و هنگامی که بیماران احساس می کنند ارائه دهنده آنها آنها را درک می کند ، نتایج بسیار بهبود می یابد.

از آنجا که شکی نیست که در طول دوران حرفه ای خود با بیماران مسن کار خواهید کرد ، در اینجا چند نکته برای کمک به برقراری ارتباط روان و ارائه بهترین مراقبت ممکن به نسلهای قدیمی آمده است.

نکاتی در مورد همدلی هنگام ارائه مراقبت.

سالمندان و کم شنوایی

اگر همه اطرافیان شما صحبت می کردند و می خندیدند ، اما شما نیز عصبانی می شدید ، اما شما نمی توانستید چیز بدی بشنوید! این واقعیت برای بسیاری از افراد مسن مبتلا به کم شنوایی است. ممکن است به نظر برسند که آنها تحریک پذیر هستند ، در حالی که در واقع آنها فقط ناامید هستند زیرا نمی توانند آنچه شما می گویید را بشنوند. برخی از ایده ها برای مقابله با کم شنوایی:

توجه آنها را جلب کنید. قبل از ارائه اطلاعات مهم ، دست خود را به آرامی روی شانه آنها بگذارید ، یا نام آنها را برای جلب توجه آنها بگویید.

کاهش نویز پس زمینه موسیقی یا تلویزیون را خاموش کنید. وقتی در رستوران ها و مجالس اجتماعی هستید ، دور از مناطق شلوغ بنشینید.

واضح صحبت کنید. افرادی که کم شنوایی دارند از ناله کردن متنفرند. با شخص روبرو شوید و واضح صحبت کنید. با سرعتی کمی کندتر از حالت عادی (اما نه خیلی آهسته) صحبت کنید.

با صدای بلند صحبت کنید. کمی بلندتر از حالت عادی صحبت کنید ، اما فریاد نزنید.

خودتان را تکرار کنید. افرادی که کم شنوایی دارند ممکن است با سر تکان دادن انگار که متوجه شده اند ، در حالی که در واقع صدایتان را نشنیده اند ، جبران کنند.

نورپردازی خوبی داشته باشید. حالات چهره و زبان بدن را می توان در مناطق با نور کافی بیشتر مشاهده کرد.

منبع مرتبط: راهنمای متخصصان بهداشت و درمان برای روشن شدن ارتباط با بیمار

تشخیصهای رایج سالمندان را درک کنید

پرستاری از سالمند بیمار

ممکن است برای شما مناسب نباشد که از افراد در مورد شرایط پزشکی آنها سوال کنید. پرسیدن این که آیا از بیماری آلزایمر رنج می برید ، شروع خوبی نخواهد بود ، به خصوص اگر پاسخ منفی باشد. اما درک برخی از بیماریها و علائم رایج می تواند بینش بیمار مسن شما را با آنچه ممکن است درگیر باشد ، ارائه دهد.

شایع ترین بیماریهایی که بیماران مسن ما تجربه می کنند عبارتند از:

شرایط قلبی. این شامل فشار خون بالا ، نارسایی احتقانی قلب ، فشار خون بالا و بیماری عروق کرونر است. عوارض جانبی شامل خستگی و نداشتن قدرت بدنی است.

زوال عقل علاوه بر از دست دادن حافظه ، بیماران مبتلا به زوال عقل دچار پارانویا ، پرخاشگری ، آشفتگی و عدم مراقبت از خود می شوند.

هذیان. علائم شامل لرزش ، محدود شدن توجه و نوسانات شدید خلقی است.

افسردگی. افسردگی در میان افراد مسن بسیار شایع است. غم ، تحریک پذیری ، خستگی و احساس بی ارزشی همه علائم آن هستند.

منابع مرتبط: 5 روش که پرستاران می توانند با بیماران رابطه برقرار کنند.

پرستاری از سالمند در تهرانپارس

خدمات پرستاری در خانه تهران

پرستار سالمند در غرب تهران

خدمات پرستاری

پرستاری از سالمند

خدمات پرستاری در تهران

خدمات پرستاری در منزل

موسسه پرستاری

خدمات پرستاری در منزل